Vesti

Info sesija povodom poziva za podnošenje predloga projekata za javno zagovaranje i uključivanje građana

Dana 09. februara 2021. godine održana je info sesija na kojoj su sve zainteresovane organizacije civilnog društva mogle da dobiju dodatne informacije o Pozivu za podnošenje predloga projekata za javno zagovaranje i uključivanje građana.

Poziv je raspisan u okviru projekta „Aktivni građani - bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju“ koji Beogradska otvorena škola realizuje u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija, a uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Cilj projekta „Aktivni građani-bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju” je unapređenje praksi javnog zagovaranja, zastupanja interesa lokalnih zajednica i uključivanja građana u rad organizacija civilnog društva i procese donošenja odluka. 

Sve informacije o Pozivu se nalaze na ovom linku, dok snimak info sesije možete pogledati ovde

Rok za podnošenje projektnih ideja je 17. februar 2021. godine, do 23 sata i 59 minuta.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na javnozagovaranje@bos.rs.

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.