Vesti

Konferencija Move.Link.Engage: Snaga partnerstva 15. i 16. novembra

Beogradska otvorena škola organizuje osmu po redu konferenciju Move.Link.Engage: Snaga partnerstva, koja će se održati 15. i 16. novembra 2022. godine, u hibridnom formatu. Ove godine, na konferenciji vas očekuju priče o važnosti i snazi saradnje civilnog, poslovnog i javnog sektora.

Zašto je danas, više nego ikada, važno govoriti o međusektorskoj saradnji?

Događaji kojima smo svedočili u protekle tri godine, pokazali su koliko je zajedničko delovanje i partnerstvo sva tri sektora važno. Stvaranje zajedničke vizije i konkretizacija saradnje civilnog, poslovnog i javnog sektora otvara mnoga vrata za pokretanje promena u društvu. Teme od zajedničkog interesa svih sektora, koje su u fokusu ovogodišnje MLE konferencije su: zaštita životne sredine, unapređivanje zapošljivosti mladih, društvena odgovornost i savesno korporativno upravljanje. Kroz promene zasnovane na dokazima i činjenicama, sinergijsko delovanje svih sektora društva doprineće mapiranju izazova, kao i putokaza ka rešenjima.

Move.Link.Engage. je jedinstveni forum koji se bavi unapređenjem kvaliteta života u zajednici kroz saradnju civilnog, poslovnog i javnog sektora i odgovornost svih aktera društva. MLE je prostor koji podstiče diskusiju, neguje dijalog i okuplja stručnjake u okviru tema koje ohrabruju kontinuirano i održivo međusektorsko partnerstvo za budućnost.

U prethodnih sedam godina, Move.Link.Engage. okupio je više od 145 govornika, koje je imalo priliku da sluša čak 1450 učesnika na preko 40 panela, uz podršku 12 donatora. Od 2015. godine do danas, cilj konferencije ostao je nepromenjen – promovisanje znanja, odgovornosti i poštovanje javnog interesa, kroz konstantan rad na unapređenju kvaliteta života u zajednici i bavljenje pitanjima od društvenog značaja.

Konferenciju možete pratiti uživo putem linka na veb-sajtu, na kojem možete pronaći i agendu. Registracija je obavezna, a možete je izvršiti putem sledećeg linka.

Događaj podržavaju Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Ambasada Švedske u Beogradu.

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.