Vesti

Prijem kod Gradskog menadžera Loznice

U okviru svojih aktivnosti na projektu ’’Ciklo grad’’, udruženje PBD ’’BicikLO’’ značajan deo svojih aktivnosti će usmeravati na lokalnu samoupravu tj. Grad Loznicu.
Danas je u prostorijama gradske uprave održan sastanak sa predstavnicima gradske uprave –Dejanom Stalovićem, Gradskim menadžerom i Draganom Jovanović, Glavnim urbanistom.
Izraženo je obostrano razumevanje za problem razvoja biciklizma u gradu.
Posebno nas raduje činjenica da je lokalna samouprava raspoložena za saradnju sa članovima PBD BicikLO kao relevantnim sagovornicima u oblasti biciklizma.
Dejan Stalović, Gradski menadžer je izrazio saglasnost i želju za budućim susretima u kojima bi učestvovali i drugi relevantni organi gradske vlasti, a sve u cilju unapređenja gradskog biciklizma u Loznici.
Unapred se radujemo budućoj saradnji sa Gradom, jer samo zajedničkim snagama Loznica može izrasti u Ciklo grad!

Projekat “Aktivni građani-bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju” je trogodišnja inicijativa pokrenuta sa ciljem da unapredi prakse javnog zagovaranja u civilnom društvu, prakse koje zastupaju interese lokalnih zajednica i aktivno uključuju građane u svoj rad. Projekat je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a realizuju ga Beogradska otvorena škola u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija.

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.