Vesti

Održana Konferencija za novinare Otvorenog kluba

Otvoreni klub iz Niša u okviru projekta "Inkluzivnim obrazovanjem do inkluzivnog društva", u utorak, 28. maja 2019. godine, sa početkom od 12:00 časova je održao Konferenciju za novinare u niškom Medija centru.

Cilj održavanja konferencije za novinare bio je predstavljanje osnovnih informacija o projektu, ciljeva projekta, aktivnosti, kao i najava kampanje javnog zagovaranja za unapređenje inkluzivnog obrazovanja u Nišu. Na konferenciji za novinare prisutnima su se obratili Jovan Marinković, rukovodilac projekta i Dušan Vlajić, koordinator projekta.

Više informacija o projektu dostupno je na linku: https://javnozagovaranje.bos.rs/partneri/show/19/drustvo-za-razvoj-dece-i-mladih---otvoreni-klub.html

Projekat "Inkluzivnim obrazovanjem do inkluzivnog društva" podržao je američki narod putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a u okviru projekta “Aktivni građani – bolje društvo zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“, koji realizuje Beogradska otvorena škola u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija.

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

© Beogradska otvorena škola 2019