Vesti

Održana Konferencija za novinare Otvorenog kluba

Otvoreni klub iz Niša u okviru projekta Inkluzivnim obrazovanjem do inkluzivnog društva", u utorak, 28. maja 2019. godine, sa početkom od 12:00 časova je održao Konferenciju za novinare u niškom Medija centru.

Cilj održavanja konferencije za novinare bio je predstavljanje osnovnih informacija o projektu, ciljeva projekta, aktivnosti, kao i najava kampanje javnog zagovaranja za unapređenje inkluzivnog obrazovanja u Nišu. Na konferenciji za novinare prisutnima su se obratili Jovan Marinković, rukovodilac projekta i Dušan Vlajić, koordinator projekta.

Više informacija o projektu dostupno je na OVOM linku.

Projekat Inkluzivnim obrazovanjem do inkluzivnog društva" podržao je američki narod putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a u okviru projekta Aktivni građani – bolje društvo zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“, koji realizuje Beogradska otvorena škola u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija.

Konferencija za novinare realizovana je u okviru programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje i projekta „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“, koji realizuje BOŠ uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.