Vesti

Druga zajednička vožnja - Pozdravimo grad biciklom

U subotu, 27. jula održana je druga zajednička vožnja sa građanima Loznice pod nazivom ''Pozdravimo grad biciklom''. Učešće u ovom događaju u organizaciji PBD BicikLO, a u okviru projekta ''Ciklo grad Loznica'', uzelo je nekoliko desetina Lozničana. Trasa vožnje vodila je od Ulice Jovana Cvijića, preko ulica Vojvode Putnika, Patrijarha Pavla, Maksima Gorkog i Kneza Miloša. Vožnja je protekla u odličnoj atmosferi i lepom druženju. Celom trasom bicikliste su obezbeđivala dva vozila saobraćajne policije.

Akcija "Pozdravimo grad biciklom" podržao je američki narod putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a u okviru projekta “Aktivni građani – bolje društvo zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“, koji realizuje Beogradska otvorena škola u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.