Vesti

Poziv za učešće u diskusijama na temu rada i zapošljavanja LGBTI osoba

Labris - organizacija za lezbejska ljudska prava je u martu ove godine, uz podršku Beogradska otvorene škola (BOŠ) i Američke agencije za međunarodni razvoj, pokrenuo inicijativu Raznolikost i ravnopravnost na radnom mestu.

U okviru ove inicijative Labris će sprovesti kampanju, kao i dve onlajn diskusije na temu rada i zapošljavanja LGBTI osoba u Srbiji.

Diskusije će se održati putem ZOOM platforme, a ukoliko želite da učestvujete u diskusijama možete se prijaviti na imejl adresu: minja.pavlovic@labris.org.rs

Diskusija na temu Izazovi sa kojima se suočavaju LGBTI osobe prilikom zapošljavanja i na radu održaće se 27. juna u 18 časova, a 4. jula u 18 časova na temu Kreiranje kampanje za poboljšanje položaja LGBTI osoba u procesu zapošljavanja i na radu.

Takođe, još uvek možete učestvovati u istraživanju i popuniti UPITNIK na temu problema sa kojima se suočavaju LGBTI osobe prilikom zapošljavanja i na radu.

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.