Vesti

Otvorene prijave za radionice za mlade: Kako biti uspešan na društvenim mrežama

Poslovno udruženje Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija „Lokal pres“ u okviru svoje zagovaračke inicijative „ZA sadržaje za mlade“ organizuje jednodnevne online radionice „Kako biti uspešan na društvenim mrežama“.

Radionice su namenjene srednjoškolacima i studentima iz Srbije, održavaju se 6. i 7. avgusta i biće organizovane putem platforme ZOOM. Učešće u programu je besplatno, a polaznici će nakon radionica imati priliku da stečeno znanje primene u okviru kampanje „ZA sadržaje za mlade“.

Formular za prijavljivanje možete pronaći na ovom linku. Prijavljivanje traje do 1. avgusta.

Za sve informacije možete se obratiti na mail lokpres@gmail.com ili na telefon 034 362 871.

Zagovaračka inicijativa „ZA sadržaje za mlade“ sprovodi se u okviru programa „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“ koji realizuje BOŠ uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Zagovaračku inicijativu „ZA sadržaje za mlade“ podržalo je i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Poslovno udruženje Asocijacije nezavisnih lokalnih medija Lokal pres čine 52 lokalna medija. Udruženje postoji 25 godina i aktivno radi na podizanju nivoa slobode medija i govora kroz unapredjenje kapaciteta lokalnih medija i medijske regulative.

Izrada ove internet stranice omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Sadržaj stranice isključivo je odgovornost Beogradske otvorene škole i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.